Menu
Váš košík

Strava a zdravý životný štýl

Chcete jesť a žiť zdravo? Ste na správnom mieste:
10 Jan 6 najčastejších chýb spätých s raňajkami a ako ich napraviť
admin 0 150
6 najčastejších chýb spätých s raňajkami a ako ich napraviť   Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Správne raňajky poskytnú telu energiu a živiny, ktoré potrebuje na začiatok dňa. Napriek tomu však mnoho ľudí robí chyby spojené s raňajkami..
20 Oct Čo sa deje s vašim telom, keď jete málo?
admin 0 239
Čo sa deje s vašim telom, keď jete málo?Všetci sme už niekedy zažili dni, kedy sme jednoducho nemali chuť alebo čas na správne stravovanie. Bez ohľadu na dôvod, pravidelné útlmy v stravovaní môžu mať negatívny vplyv na vaše telo a celkové zdravie. V ..
31 May Superpotraviny a ich účinky pre zdravie a imunitu
admin 0 407
Superpotraviny a ich účinky pre zdravie a imunituV dnešnej dobe, keď si mnohí z nás uvedomujú význam zdravého životného štýlu, je správna výživa stredobodom záujmu mnohých ľudí. Existuje mnoho potravín, ktoré sa považujú za "superpotraviny" a tvrdí s..
29 May Potraviny, s ktorými ľahko doplníte bielkoviny do svojho jedálnička
admin 0 859
Potraviny, s ktorými ľahko doplníte bielkoviny do svojho jedálničkaBielkoviny sú jednou z najdôležitejších živín pre náš organizmus. Sú základnými stavebnými kameňmi tkanív, buniek a enzýmov, a zohrávajú kľúčovú úlohu v našom stravovaní. Ak sa snažít..
Zobrazujem od 1 do 4 zo 4 (1 strán)